Groei

met 1-op-1 coaching

Loop jij hier ook tegen aan?

Je bent misschien al lang aan het dubben of je wel of niet zal gaan starten als ondernemer. Er is steeds meer vraag naar jouw product of dienst maar hoe je een bedrijf zou moeten starten, dat weet je eigenlijk niet. Wat zijn de eerste stappen die je moet zetten om überhaupt te kunnen starten.

Je wilt weer enthousiast worden van wat je doet. Maar hoe zorg je er voor dat die passie weer terug komt.

Je wilt vrij zijn om te doen wat jij leuk vindt en meer tijd over houden voor je gezin of andere hobby’s. Daar heb je wel klanten voor nodig. Hoe ga je die vinden?

Je vraagt je af of je wel genoeg kan verdienen met je bedrijf. Wat is jouw financiële plaatje en hoeveel opdrachtgevers of klanten heb je daar voor nodig?

Selfconfidence is a super power. Once you start to believe in yourself, magic starts happening

– unknown –

Hoe werkt Groei?

Groei is een 1-op-1 coachingsprogramma. We beginnen met een persoonlijk stappenplan. Deze vul je voor aanvang van de eerste sessie zelf in. Natuurlijk krijg je, als je dat nodig hebt, bij het invullen hiervan persoonlijke begeleiding van mij. Dit kan via telefoon, app of email.

Het programma bestaat uit 6 persoonlijke sessies die ongeveer 1-1,5 uur duren, verspreid over 3 maanden. Dit kan online of in Putten.

Als je aan de slag gaat met de opdrachten zal je merken dat je de grootste successen in de praktijk behaalt. Tussen de coachingssessies door ga je aan de slag gaat met jouw actiepunten. De voortgang en/of zaken waar je tegen aan loopt kan je bijhouden in een gepersonaliseerd notitieboek, die je ook van mij krijgt. Dat kun je zien als een persoonlijk dag- of logboek, waar je alles in kan opschrijven. Tijdens de volgende sessie kunnen we deze vragen direct behandelen. Zodat je steeds in de juiste flow blijft om te bloeien en groeien.


Dit programma past bij jou als je …

als (startende) ondernemer wilt weten hoe je moet starten en waar de aandacht moet liggen voor jouw bedrijf.

weet dat je veel meer kan dan dat er nu uit komt. De resultaten blijven achter bij wat je had verwacht. Je zit vooral jezelf in de weg met allerlei gedachten en ideeën die niet bijdragen aan jouw sprankelende onderneming .

een duidelijk en helder aanbod wilt creëren om je ideale klant te bereiken. Klanten die jou vertrouwen en weer bij je terugkomen.

je money mindset wilt verbeteren zodat je ook durft te vragen wat je waard bent. Dan kan je hiermee de financiële vrijheid krijgen die je zo graag wilt hebben.

Ja, ik ben er klaar voor om te Groeien

Wil je weten wat jouw investering is in het groei-programma? Stuur mij een mailtje
Klik op de button hieronder om je direct in te schrijven.

Heb je nog vragen voor mij? Stel ze gerust via de email
of door een gesprek in te plannen via onderstaande button

Vraag hier het gratis e-book aan
‘9 stappen voor een onbezorgde start van jouw bedrijf’