Schitter

met de beste basis van jouw bedrijf


Zijn dit jouw gedachten en vragen

Ik wil graag starten met mijn eigen bedrijf, maar wat is nu het allereerste dat ik moet doen.

Ik wil wel een website maar het kost zoveel moeite en tijd om dit zelf allemaal te maken.

Social media en zichtbaar-zijn is niets voor mij. Al die programma’s waar ik dan mee moet werken. Ik krijg er nu al de kriebels van.

Als ik mij heb ingeschreven bij de de Kamer van Koophandel, maar hoe het dan verder moet mijn administratie, facturering en de belastingdienst. Dat zou ik niet weten.

Blijven al die vragen en misschien nog wel veel meer door je hoofd spoken en maakt het je onrustig. Durf je door alle onzekerheid niet met je eigen bedrijf te starten?

Today is your opportunity to build the tomorrow you want

– Ken Poirot –

Hoe ga jij Schitteren?

Schitter is een totaalprogramma. Via Groei , het 1-op-1 coachingsprogramma en Bloei, het personal branding- programma, ga jij schitteren met jouw bedrijf. Je weet wie jouw ideale klanten zijn, welke kant je op wilt met jouw bedrijf, je weet welke kleuren en vormen bij jou passen. Dan komt dit alles samen in jouw website. Wil je meer weten over personal branding? Klik dan hier

In het coachingsproces wordt er steeds meer duidelijk wie jij bent als ondernemer en hoe je jouw bedrijf gaat vormgeven. Dan starten we ook met het maken van jouw website. Die hoeft je niet zelf te maken, dat ga ik voor jou doen maar wel met jouw input. Zodat aan het eind van jouw coachingstraject de basis er helemaal is en jij aan de slag kan met het verkopen van je diensten of producten.

Het programma bestaat uit 10 persoonlijke sessies die ongeveer 1-1,5 uur duren, verspreid over 3 maanden. Dit kan online of in Putten. Daarnaast zal ik nog 3 maanden blijven volgen op je social media en je feedback geven. Je website zal bestaan uit 4 of 5 pagina’s zodat alle informatie over jouw en je bedrijf er op zal staan. Je kan bloggen of er foto’s op plaatsen. Natuurlijk leer ik jou hoe je (kleine) wijzigingen in teksten kan maken of een andere foto kan plaatsen.

Als je aan de slag gaat met de verschillende opdrachten zal je merken in de praktijk je de grootste successen behaalt. Tussen de coachingssessies door ga je aan de slag gaat met jouw actiepunten. De voortgang en/of zaken waar je tegen aan loopt kan je bijhouden in een gepersonaliseerd notitieboek. Deze krijg je van mij en kan je zien als een persoonlijk dag- of logboek, waarin je alles kan opschrijven. Tijdens de volgende sessie kunnen we jouw vragen direct behandelen. Zodat je steeds in de juiste flow blijft om te Schitteren!

Dit programma pas bij jou…

als je wilt starten als ondernemer maar voor je gaat starten alles geregeld wilt hebben zodat jij je tijd kan besteden aan je diensten of producten.

als je geen tijd wil besteden aan het maken van een website maar absoluut je eigen inbreng, kleuren en sfeer wilt hebben.

als je je klanten wilt aanspreken met pakkende content en visuals op social media.

als je vrijheid wil om te ondernemen zoals bij jou past.

Ja, ik ben er klaar voor om te Schitteren

Wil je weten wat jouw investering is voor het Schitter-traject? Stuur mij een email
(excl. btw, domeinnaam en hosting)

Heb je nog vragen voor mij? Stel ze gerust via de email
of door een gesprek in te plannen via onderstaande button

Vraag hier het gratis e-book aan
‘9 stappen voor een onbezorgde start van je bedrijf’