Ondernemen

Met ruim 20 jaar ervaring in het ondernemen, weet ik  hoe je je eigen bedrijf kan starten en wat daarvoor nodig is. Van de Kamer van Koophandel tot het zelf doen van de boekhouding. Van een website opzetten tot zichtbaarheid op social media. Het ondernemen heb ik niet met de paplepel meegekregen maar ik vond en vind het altijd leuk om zaken uit te zoeken en te onderzoeken hoe dingen werken. Met de liefde kwam ook het ondernemen op mijn pad en wat was het leuk om uit te zoeken hoe je moest ondernemen. Welke stappen moet je in ieder geval zetten om met je eigen onderneming te kunnen starten.

Vrijwilligerswerk
In de loop van mijn leven heb ik allerlei vrijwilligerswerk gedaan waarbij het werken bij Schuldhulpmaatje er wel uitsprong. Bij het Schuldhulpmaatjes-project begeleidt je mensen die er financieel zelf even niet uitkomen. Of hulp nodig hebben met het op orde brengen van de papieren om uiteindelijk in de schuldsanering te kunnen starten. Je motiveert en stimuleert hen door stappen te nemen om uiteindelijk financieel onafhankelijk te kunnen leven. Die stappen zijn eng en soms weet je ook niet wat de uitkomst zal zijn. Maar het was voor mij zo leerzaam en de basis voor het werk dat ik nu doe: jou op weg helpen om stappen te maken zodat jij je eigen bedrijf starten. Voor jou is je eigen bedrijf misschien de stap naar financiële vrijheid of de stap naar meer plezier in het leven. Ik ga jou daarbij helpen!

Hoe alles samen komt

Hoe alles samen komt
In loondienst werkte ik de laatste jaren op de internationale IT-afdeling van A.S. Watson (als ik zeg hoofdkantoor Kruidvat, dan zegt iedereen ‘O, ja’) als Personal Assistant. Als Personal Assistant ben je bezig om de directeur maar ook andere collega’s te ontzorgen. Op de achtergrond zocht ik van alles uit maar zorgde ook voor de verbinding tussen collega’s en afdelingen. Uiteindelijk begon het toch te kriebelen om weer voor mijzelf te gaan beginnen.
En dan komen ondernemen, stimuleren, motiveren, uitzoeken en verbinden bij elkaar in het coachzijn van startende of  al wat langer gestarte ondernemers.  Jou laten ervaren welke vrijheid en onvermoede talenten er boven komen als je er werkelijk voor gaat en zichtbaar wordt via website, social media en personal branding. Hierbij kan ik jou zeker helpen!

Wat je misschien nog niet wist over mij
als Rotterdams stadsmeisje voor de liefde verhuist naar de Veluwe
4 kinderen, een hond en 4 kippen later met deze grote liefde in 2016 verhuisd naar Putten en
gestart met het houden van biologische melkgeiten #farmlife
Kan geiten melken, lammetjes de fles geven, geitenkaas maken en loopt thuis op klompen
Loopt hard, leest, haakt en knapt oude kastjes op
Bakken van taarten en koek is een grote hobby (zelfs als dat mislukt is manlief er blij mee;))